دومین جشنواره غذای دانشجوی + تصاویر

به همت کانون یاریگران معاونت دانشجویی و فرهنگی جشنواره غذای دانشجویی در سلف دانشکده مدیریت برگزار شد.

جشنواره غذای دانشجویی با هدف خیرخواهانه و به نفع کودکان سرطانی روز یکشنبه مورخ 7/2/93 با حضور بیش از 200 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی در سلف دانشکده مدیریت (سمیه) برگزار شد.

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

 

در این جشنواره غرفه هایی شامل غذاهای اصیل ایرانی، سنتی و فرنگی، سالادها و دسرهای متنوع دایر بود.

برگزار کنندگان این جشنواره پشتیبانی از حرکت های نوین حمایت از کودکان سرطانی را از اهداف برگزای این جشنواره اعلام کردند.

بعد از داوری به سه غرفه برتر این جشنواره جوایزی اهداء شد .

غرفه برتر در بخش دسرها غرفه شماره 1 (دسر باواریا- دسر ژله انار- دسر ترامیسو)

غرفه برتر در بخش تهیه غذا غرفه شماره 4 (پیراشکی گوشت)

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی، آش ترخینه ، ترخینه

 

غرفه برتر در بخش آش های سنتی غرفه شماره 6 (آش ترخینه)

غرفه شماره 6 در اقدامی انسان دوستانه جایزه خود را در حمایت از کودکان سرطانی اهداء نمودند.

غذاهای متنوع این جشنواره خلاقانه دانشجویی، در راستای احیا و معرفی غذاهای سنتی و محلی در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.

 

معرفی ترخینه

 

­­­ترخینه ماده اولیه در تهیه سوپ سنتى در نواحى غرب کشور است که با توجه به شواهد تاریخی شاید بتوان ترخینه را به عنوان اولین غذای نیمه آماده ایران شناخت .این ماده متشکل از بلغور گندم خیسانده در دوغ است. شهرت و اعتبار ترخینه به دلیل خواص درمانی آن مخصوصاً در فصل سرما برای درمان زکام و کاهش علایم آنفولانزا و سرماخوردگی طبخ و مصرف می گردد.

ترخینه حاوی ادویه های مخصوص از قبیل فلفل، نعناع ، رازیانه ، زیره ، زنجبیل ، پونه، و سایر گیاهان بومی است. با توجه به مراحل عمل آورى ترخینه، ترخینه منبع مناسبى از باکترى هاى اسید لاکتیک مفید با خواص پروبیوتیکى است که در این میان باکتریهای اسید لاکتیک، منافع خوب شناخته شده ای دارندکه از آن جمله می توان به هضم لاکتوز، مهار رشد باکتری های بیماری زا، ترمیم زخم های گوارشی، تعدیل سیستم ایمنی و درمان آلرژی های غذایی نام برد[1].[2]  

ترخینه دارای ارزش تغذیه ای بالایی است و می توان از آن به عنوان منبع خوبی از کلسیم، آهن، پروتین و یتامین ها و مواد معدنی استفاده کرد، بسیاری از مواد مغذی ترخینه نظیر ویتامین ها و اسیدهای آلی در حین تخمیر ترخینه تولید می شوند و به علت دارا بودن رطوبت کم و همچنینPHپایین محیط نامناسبی جهت رشد میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد می باشد به همین علت می توان آنرا بدون هیچ مشکلی تا دو سال نگهداری کرد.[3]

 


 

نماهنگ طرز تهیه ترخینه

 لینک دوم همین نماهنگ

تصاویری از این جشنواره

تصویر اول

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

تصویر دوم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

تصویر سوم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

تصویر چهارم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

تصویر پنجم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تصویر ششم

 

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

 

تصویر هفتم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

 

تصویر هشتم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

 

تصویر نهم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

 

تصویر دهم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

 

تصویر یازدهم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

 

تصویر دوازدهم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

 

  تصویر سیزدهم

دومین جشنواره غذای دانشجوی دانشگاه علوم اقتصادی ، انجمن دانشجویان لک دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی

 

برای مشاهده تصاوبر در ابعاد اصلی کلیک کنید

تصویر اول

تصویر دوم

تصویر سوم

تصویر چهارم

تصویر پنجم

تصویر ششم

تصویر هفتم

تصویر هشتم

تصویر نهم

تصویر دهم

تصویر یازدهم 

تصویر دوازدهم

 تصویر سیزدهم

 

 

لینک های مرتبط

دومین جشنوراه غذای دانشجوی

جشنواره غذای دانشجوی

 


/ 0 نظر / 128 بازدید